Blog

Thoughts and Upcomings are shared here.

Фантазия- книга първа

https://detskiknigi.com/?s=%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F

Фантазия е малко момиче със звезди в косите. В Книга първа ѝ се случват весели истории, в които тя помага и подкрепя своите приятели. Във всеки от нас се крие смел, състрадателен и талантлив човек. Трябва само да го открием и оставим да ни води!В историите съм вплела знания за техника, науката Физика, връзката на човека с природата, български традиции, грижа за здравето и много други. Книгата е написана с леко чувство за хумор, благодарение на което приемаме всичко в живота с усмивка. Ще работя с едни от най- големите вериги книжарници, за да имате достъп до книгата. Всички възможности за поръчка ще бъдат упоменати тук, за да ви е удобно. Приятно четене и до скоро!

Хубаво е, когато..

Хубаво е, когато образите са нарисувани така ясно и конкретно, че ни разказват история.

Хубаво е, когато илюстрациите са добри, мили и са близки до нас.

Хубаво е, когато рисунките ни докосват с красивите си цветове и наивитет.

Детските илюстрации са най-милите рисунки от всички, защото се опитват, по простичък начин, да ни възпитат, докоснат сърцето и да развеселят.

Здравейте!

Привет на всички, които все още се омагьосват от детски илюстрации, вълшебства!

Моето изкуство е за всички вас, които с удоволствие разлиствате привечер красиви детски книжки и се вглъбявате във вълнуващите им сюжети.

С илюстрациите и историите си се надявам да ви стопля, развеселя и да ви напомня за детската доброта. В детския свят всичко е по-простичко, лесно и ясно. Искреността и прямотата ни даряват със свобода и душевен мир.

Свържете се с мен да споделите мнения, оценки, предложения и идеи. Нека имаме едно пространство за спокойни разговори, където няма отегчение, упреци и грубост.

Instagram: krasi_space

Mail: [email protected]